"Ξεβράκωμα" στον Εβραίο George Soros (György Schwartz) Δεν πλήρωσε την τρομοκρατική οργάνωση των ANTIFA και εκείνοι βγήκαν σε διαδήλωση εναντίων του (ΒΙΝΤΕΟ)Μια άκρως ξαφνική αποκάλυψη μας έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες, βλέποντας νεαρούς ανθρώπους και γυναίκες να διαδηλώνουν εναντίων του George Soros επείδη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ!

Και επείδη ακόμη και η ΑΝΤΙΦΑ είναι εργαζόμενοι άνθρωποι και έχουνε κάθε δικαίωμα ως εργαζόμενοι να απαιτούν τα δεδουλευμένα στηρίζουμε τη πρωτοβούλια τους να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον εργοδότη τους και υπέρ των δικαιωμάτων τους.

(για τους αναγνώστες <=200 ΙQ αυτό λέγετε σάτυρα)

Η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην εξέλιξη που έχει πάρει το θέμα.


Παρακάτω θα δείτε και το σχετικό βίντεο:Μετά από 150+ επιθέσεις στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις χωρίς κανείς να ερευνήσει το ποιος κρύβεται πίσω από αυτές, θεωρούμε δίκαιο να συμμετέχουμε στη διαμαρτυρία των εργαζομένων εναντίων του εργοδότη τους.

Δείτε όμως ποιος είναι αυτός ο Εβραίος και ποια τα σχέδια του για την χώρα μας. Ήδη υλοποιούντε!Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κι άλλα βίντεο άλλα το μόνο που θα προκαλέσουν είναι περισσότερο φόβο. Έλληνες ενωθείτε πριν είναι αργά για όλους μας. 

No comments:

Post a Comment